Kronospan vzorník lamin – 2014/2015

Napsal | 3.5.2015

Společnost Kronospan patří mezi přední výrobce a dodavatele laminových povrchů prakticky v celé Evropě. Výjimkou není ani Česká republika, čili pokud plánujete rekonstrukci kuchyně, či jen potřebujete nový kvalitní povrch pro své kutilské plány, máme dnes článek právě pro Vás.

Kronospan = jednička v oblasti lamin

Ať už hledáte jakýkoliv povrch, můžete se vsadit, že Kronospan pro Vás bude mít řešení. Mezi jeho hlavní produkty patří především laminové desky, které je možné objednat hned ve 2 způsobech zpracování, a to sice laminované dřevotřískové desky a laminované MDF desky.
První varianta dřevotřískových desek se vyznačuje 3 vrstvami dřevěných třísek, jež byly spojeny za vysokého tlaku a teploty. Laminované MDF desky se pak liší tím, že jsou kvalitnější a mají vlákna dřev rozmístěna více účelně – hodí se tak pro další opracování.

4 kolekce

Samozřejmostí jsou pak různé kolekce a další poddruhy lamin, které se mění s aktuální sezónou a poptávkou trhu. V současné době si můžete pořídit laminované dřevotřískové desky hned ve 4 kolekcích (Color, Standard, Special a Trends). To samé pak plat i pro MDF desky. Fakt, že si lze objednat různou tloušťku i velikost, snad nemusíme ani zmiňovat…

Vzorník lamin 2014/2015

Pakliže máte skutečně seriózní zájem si některý z produktů od Kronospan pořídit, není nic jednoduššího, než si zobrazit vzorník lamin pro rok 2014 a 2015. Ten naleznete ZDE. Ten je rozdělený přehledně podle dostupných barev a velikostí. U každého modelu je přehledně označeno, zda je skladem a můžete ho dostat prakticky ihned, nebo je nutné zadat poptávku a nechat si daný kus vyrobit. Samozřejmostí jsou vysvětlivky a popisky jednotlivých lamin – výhody, vlastnosti, oblast použití i emisní certifikáty.

Kontakty

Pokud Vás cokoliv z nabídky Kronospan zaujalo, kontaktujte obchodní oddělení. Využít ale můžete i jednoduchého formuláře v pravé části zmíněné stránky – pracovníci společnosti Vás budou obratem kontaktovat s konkrétní nabídkou.